Faaliyetler

Ercan BAL Teşekkür Mesajı Yayınladı.

2014-01-17 10:47:59

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ercan BAL, Partisinin Dursunbey Belediye Başkan adayının belirlenmesinin ardından aday adaylığı sürecinde kendisini destekleyen herkese teşekkür etti ve Başkan adayı Ramazan BAHÇAVAN'a hayırlı olsun dileğinde bulundu.


Ercan BAL Mesajında;


AK Parti'den Dursunbey Belediye Başkan aday adayı olarak müracatta bulunduğum ilk günden bu güne şahsıma gösterilen ilgi alaka teveccüh ve güvenden dolayı bana destek veren herkese teşekkür ederim.


Dursunbey halkı herşeyin en iyisine layıktır, inanıyorum ki aday adaylarımızdan hangisi olursa olsun en iyi hizmeti yapacak olduğu gibi, Partimizin belirlemiş olduğu Belediye Başkan adayımız Ramazan BAHÇAVAN arkadaşımızda nasip olursa, Başkanlığı süresince Dursunbey adına güzel hizmetlere imza atacaktır.


Partimizde şahıslardan önce Ülkemize, Milletimize hizmet ön plandadır, İnşaallah Dursunbey Türkiye'nin örnek ilçeleri arasında yer alır ve ilçemizin büyük sorunu olan göç tersine döner.


Mevcut Belediye Başkanımız M.Ruhi YILMAZ'a şimdiye kadar İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Partimizin Belediye Başkan Adayı Ramazan BAHÇAVAN'a da, hayırlı olsun temennisi ile yerel seçimlerde başarılar dilerim.


AK Parti'nin, Birlik ve beraberlik içerisinde Dursunbey'e hizmet için seçimlerden galip çıkacağı inancı ile saygılar sunarım.


BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.. HERŞEY DURSUNBEY İÇİN..

Ercan BAL

DUKİAD BAŞKANI